Sunday night

Godkväll mina vänner!
 
Söndagen börjar lida mot sitt slut. Ännu en skolvecka att se fram över, men snart sommarlov! Det är nu jag känner hur j*vla skoltrött jag är. Jag är så omotiverad och less på allt som har med skolan att göra.  Men samtidigt kan man inte ge upp, hur jobbigt det nu än är så är det ju värt det i slutändan.
 
Det är också en av orsakerna till varför jag inte orkar lägga ner min lilla tid som jag har för mig själv på bloggen. Jag har sjukt mycket i skolan nu, och värre blir det bara. Mina dagar går åt till stallet och plugg, and that's it. Men jag försöker att inte lägga skrivandet på hyllan, för det är trots allt ganska skönt att få berätta och dela sina tankar med andra människor. 
 
Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Från kl 10 till 16 i stallet. Hjälpte till som tidtagare på klubbtävlingen och red min häst efter det. Idag fick Faxen gå lite markarbete för första gången efter skadan! Han tyckte det var riktigt kul, glad och framåt! Kan inte riktigt kalla det för hoppning än eftersom jag inte ser en upphöjd bom på sockerbit och lite bommar på backen som någon hoppning.. ;) Men det kommer, sakta men säkert.
 
Han var verkligen så himla fin idag. Det gäller bara att lägga allt arbete på rätt sätt, sen går han som en klocka. Eller ja.. det finns ju saker vi fortfarande måste förbättra, såklart, men gudars vilken underbart vacker ponny jag hade idag. 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp